Головне меню

Музыкальные новинки 2012 Онлайн

загрузка...
загрузка...
Головна Підручники Прокуратура ПРОКУРОРСЬКИЙ НАГЛЯД В УКРАЇНІ ПРОКУРОРСЬКИЙ НАГЛЯД В УКРАЇНІ: Курс лекцій для студентів юридичних вищих навчальних закладів. - Кол. авторів: Нор В.Т., Береський Я.О., Когутич І.І., Котик З.Д., Гузела М.В., Павлишин А.А., Анікіна Н.П., Писарчук С.І. // За ред. проф. В.Т. Нора. -Львів:

ПРОКУРОРСЬКИЙ НАГЛЯД В УКРАЇНІ: Курс лекцій для студентів юридичних вищих навчальних закладів. - Кол. авторів: Нор В.Т., Береський Я.О., Когутич І.І., Котик З.Д., Гузела М.В., Павлишин А.А., Анікіна Н.П., Писарчук С.І. // За ред. проф. В.Т. Нора. -Львів:

Прокуратура - ПРОКУРОРСЬКИЙ НАГЛЯД В УКРАЇНІ


Міністерство освіти і науки України

Львівський національний університет

імені Івана Франка

Кафедра кримінального процесу і криміналістики

 

ПРОКУРОРСЬКИЙ НАГЛЯД В УКРАЇНІ

 

 

Львів

Тріада плюс 2002

 

ПРОКУРОРСЬКИЙ НАГЛЯД В УКРАЇНІ: Курс лекцій для студентів юридичних вищих навчальних закладів. - Кол. авторів: Нор В.Т., Береський Я.О., Когутич І.І., Котик З.Д., Гузела М.В., Павлишин А.А., Анікіна Н.П., Писарчук С.І. // За ред. проф. В.Т. Нора. -Львів: Тріада плюс, 2002. - 280 с.

 

Запропонований курс лекцій підготовлений відповідно до університетської програми з навчальної дисципліни "Прокурорський нагляд в Україні". У ньому з'ясовується суть, завдання, предмет прокурорського нагляду, правові основи, функції та основні напрями діяльності української прокуратури. Висвітлено характеристику системи і структури органів прокуратури України, принципів її організації та діяльності, особливості служби в органах прокуратури.

Він буде корисний для студентів, аспірантів, викладачів юридичних вузів і факультетів, а також для працівників правоохоронних органів.

Рекомендовано до друку Вченою Радою юридичного факультету Львівського національного університету.

Протокол №3 від 31 жовтня 2002 р.

 

Наступна >