Головне меню
Головна Підручники Адміністративна відповідальність Адміністративна відповідальність в Україні Адміністративна відповідальність в Україні: Навчальний посібник / За заг. ред. доц. А.Т.Комзюка. 2-е вид., перероб. і доп. – Харків: Ун-т внутр. справ, 2000. – 99 с.

Адміністративна відповідальність в Україні: Навчальний посібник / За заг. ред. доц. А.Т.Комзюка. 2-е вид., перероб. і доп. – Харків: Ун-т внутр. справ, 2000. – 99 с.

Адміністративна відповідальність - Адміністративна відповідальність в Україні
32

АДМІНІСТРАТИВНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ В УКРАЇНІ

(навчальний посібник)

 

За загальною редакцією доц. А.Т.Комзюка.

 

 

 

Харків - 2000

Рекомендовано до видання

редакційно-видавничою радою

Університету внутрішніх справ

 

 

Рецензенти: кафедра права та законотворчого процесу Української академії державного управління при Президентові України (Харківський філіал); директор науково-дослідного інституту державного будівництва та місцевого самоврядування Академії правових наук України, професор Ю.П.Битяк.

 

Адміністративна відповідальність в Україні: Навчальний посібник / За заг. ред. доц. А.Т.Комзюка. 2-е вид., перероб. і доп. – Харків: Ун-т внутр. справ, 2000. – 99 с.

 

Колектив авторів: канд.юрид.наук, доцент А.Т. Комзюк, канд.юрид.наук В.А. Гуменюк, Г.В. Джагупов, канд.юрид.наук Л.Т. Комзюк, Ю.Г. Лисач, О.Ю. Салманова, О.В. Синьов, докт.юрид.наук М.М. Тищенко.

 

В посібнику розкриваються поняття, правові та фактичні підстави адміністративної відповідальності, види та загальні правила накладення адміністративних стягнень, розглядаються питання підвідомчості справ про адміністративні правопорушення, провадження у справах про них: порядок порушення та розгляду справи, оскарження

постанови і перегляду справи, а також виконання постанов про накладення адміністративних стягнень. В додатках наведено матеріали, які стосуються реформування інституту адміністративної відповідальності в Україні.

Для студентів, курсантів, слухачів навчальних закладів юридичного профілю, викладачів, ад’юнктів, аспірантів, всіх, хто цікавиться питаннями застосування права.

 

©Університет внутрішніх справ, 2000

 

Наступна >