Головна Науково-практичні коментарі Закони України ПРО РЕКЛАМУ Стаття 28. Публічне спростування недобросовісної та неправомірної порівняльної реклами

Стаття 28. Публічне спростування недобросовісної та неправомірної порівняльної реклами

Закони України - ПРО РЕКЛАМУ

1. Публічне спростування недобросовісної та неправомірної порівняльної реклами здійснюється добровільно або за рішенням суду.

Добровільне спростування недобросовісної та неправомірної порівняльної реклами може бути здійснено за зверненням чи вимогою осіб, права яких порушено внаслідок розповсюдження недобросовісної та неправомірної порівняльної реклами, органів державної влади, визначених у статті 26 Закону, за зверненнями об’єднань громадян і підприємств у галузі реклами.

2. Публічне спростування недобросовісної та неправомірної порівняльної реклами здійснюється за рахунок винної особи.

3. Публічне спростування недобросовісної та неправомірної порівняльної реклами здійснюється в такому ж порядку, в якому вона була розміщена.

Аналогічний порядок передбачає розповсюдження спростування за допомогою таких самих засобів реклами, за допомогою яких було здійснене розповсюдження недобросовісної та неправомірної порівняльної реклами та у тих самих обсягах, в яких було здійснене розповсюдження недобросовісної та неправомірної порівняльної реклами.

< Попередня   Наступна >