Головна Монографії та посібники Цивільне право Представництво Зразок довіреності на розпорядження конкретним майном

Зразок довіреності на розпорядження конкретним майном

Цивільне право - Представництво
133

Зразок довіреності на розпорядження конкретним майном

ДОВІРЕНІСТЬ

Місто Київ, дві тисячі шостого року, січня місяця, першого дня.

За попередньою усною домовленістю я, Давиденко Ольга Ми­колаївна (іден. № 1234567890), мешкаю: м. Київ, вул. Курнатовського, буд. № 12, кв. № 15, у п о в н о в а ж у ю Дашка Івана Семе­новича, мешкає: м. Київ, вул. Воровського, буд. № 12, кв.45

ПРОДАТИ за ціну та на умовах йому (їй) відомих належну мені на праві приватної власності квартиру № 15 (п’ятнадцять), за адресою: м. Київ, вулиця Курнатовського, будинок № 12 (дванадцять), кв. № 15 (п’ятнадцять).

Для цього надаю йому(їй) право подавати від мого імені заяви, одержувати необхідні довідки та інші документи, розписуватися за мене, в тому числі на договорах цивільно-правового характеру, бути моїм представником в Київському міському бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об’єкти нерухомо­го майна для замовлення та отримання довідки-характеристики, одержати належні мені гроші, а також виконувати всі дії, пов’яза­ні з цією довіреністю.

Зміст ст. 1 п. 1.2 Закону України “Про податок з доходів фі­зичних осіб” та ст. 65 Сімейного кодексу України, мені нотаріусом роз’яснено.

Довіреність видана терміном на один рік та дійсна до першого січня дві тисячі сьомого року.

ПІДПИС

Місто Київ, 01 січня 2006 року.

Ця довіреність посвідчена мною, Торсій В.Я., приватним но­таріусом Київського міського нотаріального округу.

Довіреність підписано Давиденко Ольгою Миколаївною у моїй присутності. Особу його(її) встановлено, дієздатність пере­вірено.

Зареєстровано в реєстрі під № .

Стягнуто плати згідно ст. 31 Закону України “Про нотаріат”.

Приватний нотаріус

 

< Попередня   Наступна >