Головна Монографії та посібники Цивільне право Представництво Зразок щодо виконання представницьких функцій

Зразок щодо виконання представницьких функцій

Цивільне право - Представництво
118

Зразок щодо виконання представницьких функцій

ДОВIРЕНІСТЬ

Місто Київ, дві тисячі шостого року, січня місяця, першого дня.

Я, Симоненко Валентина Іванівна, (іден. № 1234569870), мешкаю за адресою: м. Київ, вулиця Володимирська, буд. № 12, кв. № 45, в силу досягнутої попередньої усної домовленості між сторонами уповноважую Потапенка Віктора Володимировича, що мешкає: м. Київ, вул. Жмаченка, буд. № 45, кв. № 12; бути моїм представником у всіх державних та недержавних органах та уста­новах з питань державної реєстрації Товариства з обмеженою від­повідальністю “ЛОРАК”, засновником якого я є.

Для чого надаю йому право підписувати, здавати та отримува­ти всі необхідні документи в Шевченківській районній у м. Киє­ві державній адміністрації (в тому числі отримати свідоцтво про державну реєстрацію), ставити Товариство на облік в органах ста­тистики, пенсійного фонду, фондах соціального страхування, ДПІ м. Київа (в тому числі отримати довідку 4 ОПП), відкрити поточ­ний рахунок в банку, отримувати дозвіл на виготовлення печатки та штампів, отримати печатки та штамп, а також виконувати інші необхідні дії, пов'язані з даним дорученням.

Довіреність видана без права передовіри та дійсна до першого березня дві тисячі шостого року.

ПІДПИС:

Місто Київ, 01 січня 2006 року.

Цю довіреність посвідчено мною, Торсій В.Я. приватним нота­ріусом Київського міського нотаріального округу.

Довіреність підписано Симоненко Валентиною Іванівною, у моїй присутності. Особу його (її) встановлено, дієздатність пере­вірено.

Зареєстровано в реєстрі за № .

Стягнуто плати

згідно ст. 31 Закону України “Про нотаріат”.

Приватний нотаріус

 

< Попередня   Наступна >