Головна Монографії та посібники Цивільне право Цивільні права малолітніх і неповнолітніх Горбунова Л.М. / Цивільні права малолітніх і неповнолітніх та їх цивільно-правова відповідальність / Л.М.Горбунова, С.В.Богачов, І.Ф.Іванчук; М-во юстиції України.– К.: [ТОВ “Поліграф-Експрес”], 2006. – 42 с. – Бібліогр.: с. 41.

Горбунова Л.М. / Цивільні права малолітніх і неповнолітніх та їх цивільно-правова відповідальність / Л.М.Горбунова, С.В.Богачов, І.Ф.Іванчук; М-во юстиції України.– К.: [ТОВ “Поліграф-Експрес”], 2006. – 42 с. – Бібліогр.: с. 41.

Цивільне право - Цивільні права малолітніх і неповнолітніх
311

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

ЦИВІЛЬНІ ПРАВА МАЛОЛІТНІХ І НЕПОВНОЛІТНІХ ТА ЇХ ЦИВІЛЬНО-ПРАВОВА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

 

 

Київ - 2006

 

Видання здійснено за сприяння програми МАТРА в рамках українсько-нідерландського проекту “Впровадження Цивільного кодексу в Україні”

Колектив авторів:

Горбунова Л.М. - заступник Міністра юстиції, кандидат юридичних наук;

Богачов С.В. - начальник Управління координації правової роботи та правової освіти;

Іванчук І.Ф. - заступник начальника Управління координації правової роботи та правової освіти - начальник відділу правової освіти.

 

Горбунова Л.М. / Цивільні права малолітніх і неповнолітніх та їх цивільно-правова відповідальність / Л.М.Горбу­нова, С.В.Богачов, І.Ф.Іванчук; М-во юстиції України.– К.: [ТОВ “Поліграф-Експрес”], 2006. – 42 с. – Бібліогр.: с. 41.

 

У цьому виданні у відносно стислій та доступній для широко­го кола читачів розкриті питання, що пов’язані з цивільними пра­вами малолітніх і неповнолітніх, а також їх цивільно-правовою відповідальністю.

Тому дане видання буде корисним як для самих неповноліт­ніх, що прагнуть оволодіти знаннями щодо своїх цивільних прав та обов’язків, так і для батьків чи осіб, що їх заміняють, а також для викладачів правознавства, завідувачів виховною роботою у навчальних закладах, працівників органів юстиції, представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самовряду­вання тощо.

Підготовлено відповідно до законодавства України станом на 3 липня 2006 року.

 

Наступна >