Головна Науково-практичні коментарі Податковий кодекс РОЗДІЛ V (ст.180-211) Стаття 203. Порядок надання податкової декларації та строки розрахунків з бюджетом

Стаття 203. Порядок надання податкової декларації та строки розрахунків з бюджетом

Податковий кодекс - РОЗДІЛ V (ст.180-211)

203.1. Податкова декларація подається за базовий звітний (податковий) період, що дорівнює календарному місяцю, протягом 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) місяця.

203.2. Платник податку зобов'язаний самостійно сплатити суму податкового зобов'язання, зазначену у поданій ним податковій декларації, протягом десяти календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого пунктом 203.1 цієї статті для подання податкової декларації.

203. При застосуванні норм цієї статті необхідно враховувати норми ст. 46 глави 2 розділу II Кодексу (див. коментар до ст. 46). Податкова декларація - це документ, що подається платником ПДВ контролюючому органу протягом 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) місяця. Додатки до податкової декларації є її невід'ємною частиною.

< Попередня   Наступна >